Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου

Μετά την ανοιχτή συνέλευση πολιτών της 24ης Νοεμβρίου εκδόθηκε από την επιτροπή ενάντια στα χαράτσια το ακόλουθο δελτίου τύπου:


Δελτίο Τύπου
Κατά την ανοιχτή συνέλευση των πολιτών ενάντια στα χαράτσια που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, αποφασίστηκε μια σειρά δράσεων για να ακυρώσουμε στην πράξη τη ληστρική φορολόγηση και τον εκβιασμό. Οι πολίτες της Σύρου δεν μπορούν να πληρώσουν τους απεχθείς, όσο και αντισυνταγματικούς αυτούς φόρους, όπως γίνεται φανερό και από τις πάνω από 500 υπογραφές που μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί. Δεν δεχόμαστε ως ποινή για την αδυναμία πληρωμής τη στέρηση κοινωνικών αγαθών, όπως του ηλεκτρικού ρεύματος.
1. Προχωράμε σε συλλογή αντιγράφων των λογαριασμών της ΔΕΗ με τα αποδεικτικά πληρωμής του ρεύματος & των δημοτικών τελών, που γίνεται μέσω ΑΤΜ, ακόμα και των λογαριασμών που είναι απλήρωτοι στο σύνολό τους. Η συλλογή των λογαριασμών θα γίνεται στο κτίριο της πρώην Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (νυν Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου), στην οδό Επτανήσου 35, στο ισόγειο στον κ. Παπιόπουλο, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μετά τη συλλογή των λογαριασμών, η Επιτροπή με τη συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, θα προβεί σε ομαδική προσφυγή για να μη γίνει καμία διακοπή ρεύματος.
2. Παράλληλα δημιουργήθηκε ομάδα άμεσων και συλλογικών δράσεων, τόσο για την ενημέρωση των πολιτών, όσο και για την αποτροπή των διακοπών ρεύματος. Η ομάδα αυτή θα συναντηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 11 το πρωί στο άγαλμα, στην πλατεία Μιαούλη για την οργάνωση των πρωτοβουλιών της. Η Επιτροπή καλεί όλους τους Συριανούς να συμμετέχουν στις ομάδες δράσης για να μην εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από τα αντισυνταγματικά χαράτσια.
Για κάθε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στους:
  1. Κώστας Μπογιατζίδης - Νοσοκομείο/ 6944866221
  2. Τοζακίδου Αλέκα - Αποκεντρωμένη Διοίκηση/ 6974351433
  3. Κυριάκος Ζερβουδάκης - Πανεπιστήμιο / 6944139434
  4. Έμμυ Μπαξοπούλου - Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης / 6978441128
  5. Βαγγέλης Χάλκος - Μ. Εκπαίδευση / 6973659348

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


25/11/2011 Επιτροπή ενάντια στα χαράτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου